Cuma, Haziran 02, 2006

FIKRALARDAN SEÇMELER

PROVA
Sürgünde olan Temel,bir gün tutuklu olduğu yerden kaçar.Fakat bir süre sonra kaçtığı yere geri döner.Onu gören arkadaşı sorar:Kardeşim,madem kaçtın niye geri dönüyorsun?Temel cevap verir:Daha kaçmadum da,bu provaydi.Asıl iş yarın!

DELİ VAR
Adamın biri sinemaya gitmiş,gişeden bilet almış ve içeriye girmiş,çıkmış.tekrar almış içeriye girmiş.Biraz sonra tekrar çıkmış ve bilet almak için gişeye gelmiş.Gişedeki adam dayanamayıp sormuş:Bu kaçıncı biletiniz beyefendi?Adam cevap vermiş:Yaa,içeride bir deli var,biletimi durmadan yırtıyor!..

HASTA
Öğretmen telefonda:Demek Temel hasta,okula gelemeyecek...Peki ben şimdi kiminle konuşuyorum?Pabamla.

herkese iyi bir hafta sonu diliyorum..

5 yorum:

ladybird dedi ki...

Bir gün doktorlar, tımarhanede yaptıkları araştırmada en akıllı deliyi seçeceklermiş. Bir gün delilerden biri bahçede bulunan havuza düşmüş ve boğulmak üzereymiş. Delilerden biri havuza düşen arkadaşını kurtarmaya çalışmış. Bunu gören doktorlar arkadaşını kurtaran deliyi yanlarına çağırmışlar ve "seni en akıllı seçiyoruz" demişler. Doktorlardan biri: "Peki kurtardığın arkadaşını çağır da sana teşekkür etsin" demiş. Deli: "Gelemez ki!" Doktor: "Neden gelemezmiş?" Deli: "Çünkü kuruması için onu astım!"

:)))

emircan dedi ki...

:-)

Suat Saygın dedi ki...

Bu Temel isimli arkadaştan bizim oralarda bol bol var. Adım atsan birine rastgeliyorsunuz:)
Şaka bir yana bu temel fıkraları yüzünden Trabzon'da son 5 yılda çocuğuna Temel-Fadime ismi koyan olmamış. Ama ne yapalım biraz pratik zekamız var, 12'den sonra yarıya inse de :))

emircan dedi ki...

Allah razı olsun.Tüm müslümanların yüzü dünya-ahiret gülsün inşallah.

Adsız dedi ki...

Your site is on top of my favourites - Great work I like it.
»