Çarşamba, Haziran 25, 2008

SON MAÇ

Hüzünlü bir veda oldu bizler için.Finale o kadar adapte olmuştuk ki halk olarak..Ama olmadı..Hayırlısı olsun,canları sağolsun.Hepsini bu üstün başarıdan dolayı tebrik ederiz.Bizlere gerçekten unutulmaz bir ay yaşattılar.Gücümüzü dünya aleme yaydılar.


Almanya aslında gerek oynadığı futbol,gerekse göstermiş olduğu mücadele açısından finali haketmedi.Ama futbol böyle bir oyun işte.Biraz şans,bazen ufak bir hata..ama her şeyden önce çalışmak,azim ve inanç!



Milli takımımızın bu felsefeyle oynadığı sürece bundan böyle önü açıktır.Çünkü dünya futbol litaretüründe artık unutulmuş olan hücum futbol anlayışını takımımız çok mükemmel temsil etmekte.Bu sistemi Fatih hoca gerçekten oyuncularımıza çok iyi aşılamış.Hücum futbolu deyip geçmeyelim.Bunu Dünya futbolunda sadece Brezilya ve birazda Arjantin oynayabilmekte.

Hülasa;Milli takımımızı tekrar tekrar tebrik ediyor daha nice başarılarda buluşmak ümidiyle şimdilik futbola bizde mola veriyoruz;)selam ve muhabbetle...

8 yorum:

NeLLy dedi ki...

olur mu, daha bitmedi. finalde rusya'yi destekliyoruz :)

emircan dedi ki...

Rusları oldum olası sevmem:)soğuk gelirler bana her nedense?İspanyollar biraz daha sıcak geliyor.Akdenizli olduğumuz için belki;)

Adsız dedi ki...

Yazınızdaki dilek ve temennilere aynen katılıyorum Hocam
Tebrikler Milli Takım
Tebrikler Fatih Terim
Çok şükür finalde Rusya yok...
Artık iyi oynayan kazansın
İspanya-Almanya fark etmez
Sahi Nelly neden Rusya'yi destekledi ki:-))
Selamlar...

NeLLy dedi ki...

Rusya'yi Hollanda macinda seyretmistim, Turkler kadar azimlilerdi. Helal olsun dedim:) Ispanya karsisinda kanlari dondu tabi yazik oldu :P

Bu arada Nelly de bir Rus ismi ama o ayri ;)

Adsız dedi ki...

Hmmm...
Merhaba Nelly...
"o ayrı" kısmı hariç diğer açıklaman anlaşıldı ;)
Şu anda 55. dakika Rusya malum elendi...
İspanya şimdilik 1; Almanya 0
Haydi bakalım...

Adsız dedi ki...

Ewet maç bitti...
İspanya:1-Almanya:0
Ve İspanya şampiyon...
Ne diyelim...
Darısı başımıza...

Adsız dedi ki...

İspanyollar favorimdi.Almanları resmen sahadan sildiler.İyide oldu;)aslında bu turnuvada oynadıkları futbolla;Portekiz,Hollanda,Türkiye ve biraz da Hırvatistan öne çıkan isimlerdi.Onlar adınada İspanya milli takımının kazanması hoş oldu.

gruptan sonra yarı finali Portekiz ile oynarız diye tahmin etmiştim.Portekizlerinde bizi eleyeceğini öngörüyordum.Diğer tarafta ise;Hollanda-İspanya yarı finali harika olurdu.Orada kazanan yine finali kazanırdı.

NeLLy dedi ki...

Bu turnuva ongoru kabul etmiyor iste, top yuvarlak ;) Guzel finaldi bence. Bir de finalde elenmek cok daha kotu diye dusundum, kupa kaldiranlari falan izliyorsun gozlerin nemli.. yok, yurek kaldiracak gibi degil canim :)