Perşembe, Mayıs 31, 2007

ALİ'NİN DÜĞÜNÜ

Geçtiğimiz günler malumunuz Ali'nin düğününe iştirak etmek için yola çıkmış 1 hafta 10 gün kadar sizlerden ayrı kalmıştım.Her ne kadar düğün nasıl geçti?diye meraklanan olmasada ben yine de sizlerle ufakta olsa paylaşayım istedim Ali'nin düğününü.
Öncelikle sade,proğramlı,düzenli bir düğün olduğunu söylemem gerek.Düğünde seçkin bir davetli topluluğu vardı.Türkiye'nin muhtelif yerlerinden gelmişlerdi.Birbirinden değerli zatlar güzel konuşmalar yaptılar.Biz dinleyicilerde müstefid olduk bu konuşmalardan.
Ali kardeş düğünüyle ilgili tüm ayrıntıları düşünmüş, davetlileri memnun edebilme adına güzel bir organizasyon yapmıştı.Bu bağlamda yemek eşliğinde Türk Tasavvuf musikisi ve akabindeki Mevlevi gösterisi kelimenin tam anlamıyla takdire şayandı.

Düğün bitiminde ise Ali'ye tebriklerimi ilettikten sonra,düğünle ilgili fotoğraf yayımlayıp yayımlayamayacağımı sordum ama malesef olumsuz cevap aldım. Ben yine de Ali kardeşin affına sığınarak yukarıda kendi objektifimden olan bu fotoğrafı yayımlıyor satırlarıma nokta koymak istiyorum. Bu vesileyle Ali kardeşimizi ve kıymetli eşini tekrar tebrik ediyor bir ömür boyu mutlu,huzurlu bir hayat diliyor rabbimden kendilerine hayırlı zürriyetler vermesini niyaz ediyorum.




5 yorum:

Adsız dedi ki...

Hayırlı Cumalar
Evli çiftleri ben de tekrar tebrik ediyor saadet-i dareyne nail olmaranı Rabbimden niyaz ediyorum
Ehh Emircan Hocam olacak artık o kadar güzellikler ve güzel organizeler
Çünkü güzel insanlara güzel işler yakışır
Allaha emanet olunuz

Adsız dedi ki...

Hayırlı Cumalar
Evli çiftleri ben de tekrar tebrik ediyor saadet-i dareyne nail olmalarını Rabbimden niyaz ediyorum
Ehh Emircan Hocam olacak artık o kadar güzellikler ve güzel organizeler
Çünkü güzel insanlara güzel işler yakışır
Allaha emanet olunuz

Ali Kahya dedi ki...

iştirakinize ve ilginize teşekkür ederim hocam.

istanbula tekrar teşriflerinizi de bekleriz inşallah.

Ceylin dedi ki...

Yeni evli arkadaşlara hayırlı, huzurlu, iman ve ibadet dolu bir yuva, saadet-i dareyn diliyorum.

Mihriye Sultan dedi ki...

Rabbim evliliklerini hayırlı kılsın ,sıratı mustekim yolunda vatanına milletine hayırlı , sağlıklı zürriyet nasip etsin insallah ......AMİN .....