Salı, Mayıs 15, 2007

ANTEP DİYARI

Geçtiğimiz hafta sonu G.Antep'de idik.Tabii G.Antep'de gezilecek yer çok.Antep kalesi,Tahmis kahvesi,Mevlevihane,birbirinden ilginç camileri,çarşıları hele hele araya yemek molaları-antep lahmacunları,çiğ köfteleri,patlıcan kebapları,baklavalar-girince işin altından kalkmak bir hayli zor oluyor:)


Neyse lafı fazla uzatmayalım.Biz her ne kadar geziye çıkmadan önce çarşı marşı yok dediysekte ilk indiğimiz yer çarşı pazar oldu.Laf aramızda belimiz kırılıncaya kadar gezdik dolaştık Antep çarşılarında.Sonra uygun bir lokanta bulup yemeklerimizi afiyetle yedik.Ee..yemek yiyip baklava yememek olmazdı tabi:)


Daha sonra ne mi yaptık?Hayvanat bahçesine gittik.Çocuklar ne zamandır görmeyi arzu ediyorlardı zaten.Ulaştığımzıda bizi aşağıdaki arkadaş karşıladı:)



Daha sonra Akvaryum bölümüne girdik.Çok ilginç ve güzel manzaralarla karşılaştık.


bu bölümden ne kadar çıkmak istemesekte daha çok ziyaret edilecek hayvanlar vardır:) diyerek çıktık kendimizi ormanların içerisine doğru attık.İlerledikçe karşımıza daha vahşi hayvanlar çıkmaya başladı


Kafamızı ne tarafa çevirsek karşımıza Aslan,Sırtlan,Kartal,Yılan,Timsah v.b yırtıcı ve vahşi hayvanlar çıkmaya başlayınca durumun vehametini idrak edip zaten akşam da oluyor diyerek gerisin geriye çıkmaya karar verdik:)zaten bitecek gibi değildi.Ne kadar büyükmüş??




Lafı uzatmayalım,başınızı ağrıtmayalım.Biz evimize dönerken biri de bize sırtını dönmüş etrafı kolaçan ediyordu...

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Mekan değiştirmek de ferahlık vardır.Seyahata çıkmak iyi olmuş.Güneydoğu yu ben de çok merak ediyorum. Bir de karadeniz' i.Darısı başımıza:o) Moralinizi yüksek tutun. Ama küçük bir eleştirim olacak.Tadınızı yerine getirmek için bence müzikte de bir değişiklik yapmak gerekir. Şöyle bahar mevsimine uygun bir müzik daha bir iç açıcı olur gibi geliyor:o)

Adsız dedi ki...

çok güzel bir anlatım olmuş..:)

Adsız dedi ki...

hocam hatunlar filan, ne iş anlamadık şimdi? harem mi kurdun ne yaptın? :D

Adsız dedi ki...

emircan hocam, hatunlar kısmına takıldık da bir mahsuru yoksa? :)

önceki anonim de sormuş, cevabı bekliyelim bari...

Adsız dedi ki...

SA,
Yemek masasi resminde ortada buyuk siyah tepsideki ne yemegi?cok guzel ve istah acici duruyor. Tarifini istesek cok sey istemis olurmuyuz?
Bizim o guzel yerlere gidip gormemiz mumkun degil ama yemeklerini evede deneyip avunabiliriz, eger tarifini alabilirsek hic olmazsa ismini, bu sekilde sizde goz hakkindan kurtulmus olursunuz.
MS