Salı, Şubat 07, 2006

YA RASULELLAH


Bugün sana layıkıyla ümmet olamadık,sana uzanan ellere gerektiği şekilde cevap veremedik,çaresizlik içinde kıvrandık alemlere rahmet olarak gönderilen fahr-i kainat efendimiz(sav)in yüzakı olamadık!
İslam alemi başsız müslümanlar senden uzak ya Rasulellah!Heryerde keşmekeş,kaos ve başıboşluk..
Oysa yüzyıllar boyunca senin dininin bayraktarlığını yapmıştı bu ecdad,islamın bayrağını her kıtada dalgalandırmıştı şanla, şerefle. Bugün bu medeniyet çatışmasını körükleyenleri en büyük hoşgörüyle asırlar boyu yönetmişti ecdad-ı hanedan!
Ya resulallah:Ümmetini helak etmek istiyorlar, tuzaklar üstüne tuzaklar kuruyorlar, senden uzaklaştırmak için her türlü yolu deniyorlar, her türlü vesilelerle sana senin dinine ve ümmetine saldırıyorlar.Ama mümin senin buyurduğun gibi(Mü!min iki defa aynı yanılgıya düşmez)düşmemeli de!

4 yorum:

Adsız dedi ki...

allah razı olsun üstad.

Adsız dedi ki...

Çok güzel ifade edilmiş...

ladybird dedi ki...

Peygamber efendimiz son nefesini vermek uzere iken Cebrail a.s O'nu bekleyen guzellikleri mujdeler. Bunun uzerine Peygamber efendimiz; "Benim butun endisem, uzuntum ve kederim, benden sonra geride biraktigim ummetimdir" buyurur...

emircan dedi ki...

Yorumunuz için teşekkür ederim.sizin de hatırlattığınız üzere sevgili peygamberimiz ta o zamandan bugünleri görmüş mutlaka allah ümmet-i muhammedi birleştirsin ve muvaffak etsin!